Day 4: A Galactic Battle @ Disney’s Hollywood Studios

Maandag 31 oktober

Allereerst een Happy Halloween voor iedereen!

Halloween 2016 vieren we dit jaar helemaal anders. Vandaag bezoeken we Disney’s Hollywood Studios! 5 jaar geleden vonden we dit het leukste Disney pretpark. We staan vroeg op, ontbijten en om 9u wandelen we in ons eerste Disney park.

opening

Ook hier zijn de controles strenger. De selfie-stick van Wim mag niet mee binnen. Ze zien dit als een wapen… Hoe belachelijk! Het valt ons ook meteen op dat er al behoorlijk wat volk rondloopt. We wandelen eerst naar onze eerste attractie, Toy Story Midway Mania. Een 4-D attractie waar je moet trekken aan het geweer om punten te scoren. Dit is een zeer leuke en populaire attractie. Helaas ben ik verloren…

Hierna gaan we naar de Great Movie ride. We nemen plaats in een wagen met een 15-tal personen. Je reist als het ware door de filmgeschiedenis. Een superleuke attractie als je van films houdt.

20161031_093915_001-2

Dan is het tijd voor onze eerste Fastpass. Zelf heb ik gekozen voor de Muppets, maar de gewone wachttijd is enkel 5 minuten. De FP is hier niets waard. Tom gaat nog mee met mij, terwijl dit niet moest. Maja, hij draagt dan ook vandaag zijn t-shirt van The most Greatest Husband of the World. 😉 De Muppets duurt echt lang en was zooooooo saai. De show is gedaan en Tom loopt naar zijn FP voor Star Tours. Ik wandel tot bij Wim, die de attractie ondertussen al gedaan heeft. Het park gaat binnenkort ook uitbreiden. Zo komt er een heus Star Wars gedeelte (dit is al te merken aan alle shows en extra star wars activiteiten) en een Toy Story land.

De datum is nog niet bekend, wel een beschrijving.

  • At 14 acres, Star Wars Land will be the largest land at Disney World. It will transport guests to a never-before-seen planet, with two new attractions based around a secret mission aboard the Millennium Flacon and an epic Star Wars battle. No timetables have been revealed for the creation of the land.
  • An 11-acre land will rise up around Toy Story Mania, offering a Buzz-sized perspective on Andy’s backyard. Look for oversized building blocks and game board pieces, plus a brand new family coaster aboard the Slinky Dog and an alien saucers spin based on the little green man — and the claw!

thumb_dscn4727_1024

Hierna wandelen we terug naar een volgende attractie en zien we een March of The First Order verschijnen. Er zijn veel stormtroopers aanwezig! Ik blijf hier best maar wat uit het zicht!

thumb_dscn4729_1024

Misschien beter een paar Disney prinsessen bezoeken van de Frozen sing-along celebration. De kindjes zingen uitbundig mee met alle liedjes van de film Frozen. Wat een leuke show.

Onze tweede FP gaat naar de attractie The Twilight Zone Tower of Terror. Een hotel met geesten! We nemen plaats in de lift waar we na het bereiken van de hoogste top in de diepte vallen. Aai, onze tikkers gingen goed tekeer! Zalige attractie.

thumb_dscn4746_1024

Rond de middag kunnen we onze derde FP inruilen voor nog een keertje Toy Story Mania te doen. Deze keer werkt mijn schieter maar half en mag ik weer de verliezer zijn. Balen…We hebben honger gekregen en zoeken een rustig plekje op onze lunch op te eten met een koel drankje erbij. Na een klein uurtje gaan we nog naar de show van The little Mermaid gaan kijken.

thumb_dscn4758_1024

Om 15u30 is er buiten ook een show van Star Wars. Het is enorm warm, maar we staan volledig vooraan om een mooi zicht te hebben van alle personages.

Na de show loopt het helaas fataal af. De stormtroopers hebben mij meegenomen!! HELP!

20161031_145014

De mannen gaan op zoek naar mij en Tom gaat op zoek in de Star Wars Launch Bay. Gelukkig ben ik gered door de enige echte Chewbacca! Mijn Star Wars held! Tom is door zijn zoekpartij goed ontvangen door Chewbacca.

thumb_dscn4796_1024

Terug buiten vinden we Wim en slenteren nog een beetje rond het park met een milkshake (lag zwaar op de maag) en met onze laatste FP sluiten we ons park af met de show Fantasmic!

Bij het verlaten van het park zien we nog het vuurwerk van de Star Wars Show en koop ik nog een mooie souvenir.

Hierna nemen we afscheid van het park. Morgen volgt Magic Kingdom.

Weer: 30° C, zonnig

Een gedachte over “Day 4: A Galactic Battle @ Disney’s Hollywood Studios

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s