Day 10: Celebration @ Magic Kingdom

Zondag 6 november

Vandaag slapen we eerst uit. Rond 10u30 beslissen we om te gaan ontbijten bij Denny’s. Echter staat er een lange wachtrij, alsook bij nog andere ketens merken we veel volk. Uiteindelijk gaan we naar de Walmart om zelf een brunch klaar te maken. Tot grote frustratie aan de kassa zijn we pas terug net voor de middag. Tom maakt nog wat eitjes en worstjes klaar samen met croissant, chocoladekoeken en lekkere koffie.

We zitten op het gemak wat buiten op het terras, terwijl ik nog even bel naar mijn ouders. Blijkbaar is het daar al goed koud in België… Terwijl wij hier rondlopen in t-shirt. De mannen duiken in het zwembad terwijl ik een beetje rondwandel en deze diertjes rondom onze vakantiewoning aantref.

Hierna heb ik mijn schoonzus nog even aan de lijn, terwijl de mannen nog even biljarten. Ook schrijf ik mij in voor de greencard loterij! Vervolgens is het echt wel tijd om te vertrekken naar Magic Kingdom. De eerste FP voor Buzz Lightyear is helaas al vervallen en nemen een nieuwe op een later tijdstip. Gelukkig kunnen we snel met de monorail in het park geraken. Alles is nu op zijn kerstsfeer versierd.

We maken gebruik van onze FP attracties waaronder: Space Mountain, Splash Mountain, Buzz Lightyear, Pirates OTC en tussendoor Mickey’s Philharmagic & Country Bear. Tussendoor gaan we eten in de Columbia Harbour House.

De tijd vliegt weer voorbij en al snel staan we om 22u klaar op het plein voor een allerlaatste Disney vuurwerkshow.

Hierna is het wachten tot 22u45 voor de nieuwe lichtprojectie show op het kasteel “Once upon A time”. We wandelen vooraan om een beter zicht te hebben van de show. Een prachtige show, veel beter dan de vorige.

Er is nog tamelijk wat volk en we wandelen nog even rond het kasteel om wat foto’s te nemen. Deze periode is het kasteel op zijn mooist! Ik kan er niet genoeg van krijgen…

Wim wordt moe en wilt doorgaan. Het is dan ook reeds middernacht eens we terug in de vakantiewoning arriveren. Morgen bezoeken we ons allerlaatste Disney Park “Animal Kingdom”. Tot morgen!

Weer: 26 °C, zon en bewolkt

 

Een gedachte over “Day 10: Celebration @ Magic Kingdom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s