Day 12: Election Day @ Universal Studios

Dinsdag 8 november

Vandaag gaan we naar het tweede park van Universal, namelijk de Studios! Hopelijk gaat het een relatief kalme dag zijn in het pretpark. De Amerikanen mogen vandaag gaan stemmen op hun nieuwe president! Wij vermoeden dat Trump gaat winnen, maar hopelijk draait het anders uit.

Iets voor 9u arriveren we bij de parking van Universal Studios. Helaas gaan er niet veel stemmen, want het is een drukkere dag dan gisteren. We twijfelen even of we wel zouden blijven, maar we wagen het er maar op. Eerst gaan de mannen naar de rollercoaster Rip It Ride. Een rollercoaster met muziek. Ik wil ook mee, heb speciaal een anti-misselijkheid pilletje genomen, maar toch voel ik mij slap. Uiteindelijk pas ik en wacht ik beneden met Teddy.

20161108_095304

Daarna gaan de mannen in de Transformers 3D (een simulator), waar ik ook al voor moet passen. Hierna wandelen we naar de Kids zone voor de attractie E.T en Woody Woodpecker Ride. Onze eerste rollercoaster, waar we helemaal alleen in zitten!

20161108_110115

Van hieruit wandelen we naar de stad van de Simpsons! We eten een giant pink donut. De suikers zijn welgekomen.

Wim wilt naar het nieuwe gedeelte van Harry Potter. Ik laat de mannen al verder gaan, zodat ze de nieuwe attractie kunnen gaan doen. Ondertussen wandel ik op het gemak met de camera in de hand.

foto’s

In Harry Potter land bekijk ik live een optreden tot de mannen toe komen. Hierna geven we Wim een rondleiding en beslissen we om iets te gaan eten bij Mel’s Diner. Een 50’s restaurant met hamburger en shakes. We kiezen buiten een plaatsje en ineens terwijl ik op het gemak zit te eten, komt Beetlejuice bijna mijn shake afpakken! De mannen wisten niet hoe te reageren, dus een foto hebben ze ook niet genomen. 😦

Na onze middagmaal mag er wel weer wat actie komen. Tijd voor een Terminator show! 🙂 Een super goede show! In het winkeltje hebben ze ook toffe souvenirs, de mannen kopen elk een terminator t-shirt. Ik koop straks wel mijn souvenirs. We wandelen weer rond en zijn net op tijd voor de show van The Blues Brothers. De mannen gaan ondertussen naar The Mummy, terwijl ik live film op mijn FBpagina. Hierna gaan Tom en ik nog samen naar The Mummy. Het is een rollercoaster met filmbeelden en in het donker. Beetje heftig wel.

We hebben het hier voorlopig wel gezien… Men in Black ligt al heel de dag plat! Speciaal voor deze attractie mij een pilletje genomen en dan ligt die plat! Met het treintje van Harry potter reizen we naar Island of Adventure.

Hier doen we nog Jurassic River adventure en de mannen pakken er nog een Spiderman attractie mee. Een beetje rondwandelen in Marvel- gedeelte en daarna gaan we terug naar Universal Studios.

Men in Black ligt nog altijd plat… Ik koop mijn souvenirs (Back to the Future items 🙂 ) en een paar kerstcadeaus. We eten wat churros en wachten tot de show van 19u begint. Het is een show op het water met dansende fonteinen en filmfragmenten. Af en toe schieten ze wat vuurwerk af, maar verwacht geen show zoals bij Disney. Veel volk is er dan ook niet meer aanwezig.

Na ons bezoekje aan Universal Studios rijden we nog langs het winkelcentrum. We sluiten de dag af met een panda express en vallen na ons eten vlug in slaap. Morgen gaan we wandelen in de natuur!

PS nog even kort gekeken naar de verkiezingen, Trump is aan de leiding…

Weer: 27 °C

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s